30 May 2014

Tatil Çantanızda Kötü Sürprizler İçin Küçük Hazırlıklar



Yaz tatili için bavulları toplamaya başladığımız şu günlerde tatile çıkarken yanımızda bulunması gereken eşyalardan biri de "Bison Tekstil için Kumaş Yapıştırıcısı".Bu küçük tüp, sizin için çok kıymetli kıyafetinizin başına gelebilecek olan kötü kazaların izlerini en aza indirerek kıyafetinizi yeniden kullanılabilir hale getiriyor. 
Peki Bison Tekstil için Kumaş Yapıştırıcısının diğer yapıştırıcılardan farkı ne?
Bison Tekstil için Kumaş Yapıştırıcısı diğer evrensel yapıştırıcıların aksine sadece kumaş ve benzeri ürünler için hazırlanmış ve sadece bu hedef doğrultusunda formülize edilmiş olup  hedefine ulaşmış görünüyor.


Bison Tekstil için Kumaş Yapıştırıcısı kullanımı gayet basit. Tozsuz ve kuru kumaşın iki yüzeyine de ince bir tabaka halinde sürün parçaları sıkıca bir birine bastırın sadece iki ila beş dakika kuruması için bırakın işte bu kadar. Giysinizi olabilecek en iyi hale getirdi. Bu harika ürünü kullandığınız giysinizi rahatlıkla çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz çünkü Bison Tekstil için Kumaş Yapıştırıcısı elastik yapışan bir formüle sahip olduğu için kumaş esnetmelerine uyum sağlıyor. Aynı zamanda evrensel yapıştırıcıların neden olduğu sertlik Bison kumaş yapıştırıcısında olmuyor.

Bison Tekstil için Kumaş Yapıştırıcısı yırtılan kumaşların dışında pantolonların paçalarının yapılmasında, kıyafetlerin potluklarının giderilmesinde de size kesinlikle yardımcı olacaktır. Bu ürünü pamuk, jüt, keçe, keten ve hasır kumaşların birbirine direkt yapıştırılmasında kullanabilisiniz.

Bu esnek formüllü kumaş yapıştırıcısını kullanabileceğiniz yerler arasında , çadır, yatak, şezlong, perde, rüzgarlık, güneşlik, kutu, çanta tamirlerinde kullanabilirsiniz
Suni deri gibi arkası hafif kumaş kaplı Pvc malzemeler için uygun değildir.

Bu notlar da üretici firmadan:
Özellikle ince malzemeler üzerine ince ve düzgün bir tabaka sürerek artıkların oluşmasını önleyin. Taşmalar olduğunda hemen su ile kurulayarak temizleyin. 
10C°nin üzerinde kullanın.
Yapışma yerini uzun süreli direk güneş ışınından uzak tutun (bu durum dantel perdelerde renk solmasına neden olabilir.
(Bu bilgiler www.batilimited.com adresinden alınmıştır)

Kumaş Yapıştırıcısını kullandıktan sonra kapağını kapatıp bir süre sıcak suyun altında tutarsanız Bison Tekstil için Kumaş Yapıştırıcısı size iki yıl boyunca hizmet edecektir.