26 Haz 2014

Ev Tadilatları İçin Küçük İpuçları

Boya ve benzeri tadilatların evin içinde olması özellikle ev hanımları tarafından istenmeyen bir durumdur. Basit bir kırma işleminde bile gerekli önlemler alınmadığı takdirde odada bulunan bütün eşyaların detaylı bir şekilde temizlenmesi anlamına gelir. Çünkü küçük moloz tozları en ufak boşluklara yerleşecek, özellikle elektronik aletler bu tozdan zarar görecektir. Benzer bir durum boya için de geçerlidir. Çizilmemesi için özen gösterdiğiniz parkelerden ve  temizlemek için kuru temizleyici kullandığınız değerli halılarınızdan asla tam olarak çıkmayacak olan harç, boya ve benzeri kalıntılara maruz kalırlar.


Peki ya çözüm;
Çözümlerden biri tadilat yapılacak odadaki eşyaların tamamını başka bir odaya aktarmaktır. Bu hem zahmetli, hem yorucu, hem de taşıma sırasında eşyalarınıza daha büyük zararlar verebileceğiniz bir durum. Ayrıca yer kaplamasında kullanılan parkeleri sökme riskiniz de bulunmaktadır.

Diğer bir yöntem ise daha kolay ve hızlı olup eşya ve diğer alanlar için koruyucu bir örtü serebilirsiniz. Bu örtü gözeneksiz olursa eşyalarınızı bütün bu toz, kir ve boya damlalarından  koruyacak, sizi gereksiz ve zor  temizlik işlerinden koruyacaktır. İşte bu Koruyucu Hışır Örtü yü evinizin tadilatı sırasında tadilat alanını izole etmek için kullanabilirsiniz ya da komple zemine ve eşyaların üzerine yayarak çevrenizi koruyabilirsiniz. Bu Koruyucu Hışır Örtü 10m² alanı rahatlıkla kaplıyor, bu da sizin salonunuz için ideal boyutta olduğu anlamına geliyor. 1,5 TL lik fiyatı sayesinde bu ürünü eşyalarınızın dışında avize gibi tavan ve duvar eşyalarını da korumada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Koruyucu Hışır Örtü bir defa alıp defalarca kullanabileceğiniz bir üründür. Koruyucu Hışır Örtü sayesinde eşyalarınızı temizlemek için zaman harcamayacak, halı ve diğer eşyalarınızdaki boya kalıntılarını çıkarmak için para harcamak zorunda kalmayacak ve elektronik eşyalarınızın bozulmasını da önlemiş olacaksınız.Hem de 1,5TL ye.