17 May 2014

Hayatınızı Değiştirecek 2 Dakikanız Olsa

Bazı küçük şeylerin yanınızda olması hayatınızı kalıcı olarak değiştirebilir işte bunlardan bir tanesi de bu küçük şişe. Adı "Plum Ph Neutral 200 Ml Göz Duşu (solüsyonu)" özelliği ise gözünüze gelen tehlikeli sıvıları nötralize etmek ve bu konuda da çok başarılı. Çok sınırlı zaman dilimi içerisinde gözünüze sıçrayan asit ve bazları 2 dakika içinde zararsız hale getirerek gözünüzü ve görme yeteneğinizi asitlerin sizden almasına engel oluyor. İşte hayatınızı kalıcı olarak değiştirmenin en kolay yolu.



"Bu solüsyon göze asit ve alkali kaçması sonucu ( kalsiyum maddeleri içeren kireç ve çimento hariç) oluşan kimyasal göz yaralanmalarında, 15 saniyelik bir zaman dilimi içinde gözü nötralize ederek, ilk yardım sağlar." Bu yazı kendi ilanlarında bulunan makaleden alındı. 15 sn gibi kısa sürede hayatınızı kalıcı olarak değiştirmek elinizde.

Plum ürünü öyle güzel tasarlamış ki şişesini yardım almadan rahatlıkla tek başınıza kullanabiliyorsunuz ayrıca gözünüze göre özel olarak yapılmış bir püskürtme ağzına sahip, yani şişeyi sıktığınızda gözünüzün tamamı yıkanıyor.



Küçük ve kolay muhafaza edilen şişesinin içinde (boyutu yaklaşık bir küçük süt kutusu kadar) 3 sene boyunca size hizmet edebilecek şekilde ambalajlanmış. Ayrıca şişesi gözünüzün ilk yardım alınana kadar yeterli miktarda (200 ml) solüsyonla doldurulmuş. Görme yeteneğinizin kaybı hiç bir şey ile ölçülemese de ürünün 16,9 euro fiyatı sayesinde  herkesin rahatlıkla ulaşabileceği avantajlı fiyatı ile hayatımıza dahil oluyor. Bu sayede hem şirketler için hem de kendi güvenliğiniz için bu ürüne sahip olmanızı mümkün  kılıyor.

Plum Ph Neutral 200 Ml Göz Duşu'nu internetten sipariş verebilirsiniz bunun için www.batilimited.com adresinden Plum Ph Neutral 200 Ml Göz Duşu (solüsyonu) diye site içinde arama yapabilir veya ekteki bağlantıyı tıklayarak Plum Ph Neutral 200 Ml Göz Duşu (solüsyonu) sipariş edebilirsiniz.

https://www.batilimited.com/urun-322128-plum_ph_neutral_200_ml_goz_dusu_solusyonu.html

Umarız bu ürünü hiç bir zaman kullanmak zorunda kalmazsınız ama yanınızdan da eksik etmeyiniz..