17 May 2014

Mekap 243 İskender Çelik Burunlu İş Ayakkabısı

Havalar iyice ısındı bu sıcak havalarda güvenli bir şekilde çalışma ve aynı zamanda şık bir ürün arayanlar için mekap iskender serisi çelik burunlu iş ayakkabısı çözüm oluyor.


Ürün hava alabilen cilt deriden imal edilmiş ayrıca içinde kullanılan astar da hava alan bir astar. İskender ayakkabının bir özelliği de üzerindeki hava alma delikleri, bu sayede ayağınız daha fazla hava aldığı için sıcak yaz günlerinde daha da rahat ediyor.




Peki ya güvenlik!
Mekap bu konuda da en iyisini yapmış ve ayakkabının burnunu çelikten imal etmiş bu sayede ayağınıza düşen cismin ağırlığı sizin için sorun değil. Burunda kullanılan çelik plakanın şekli özel olarak tasarlanarak başınızda bulunan baret gibi ayağınıza gelen cismin bütün ağırlığını ve enerjisini eşit olarak yere aktarıyor bu sayede sizin ayaklarınız da korunuyor. 

Kaygan zemin sorunu!
Mekap 243 İskender ayakkabı için özel bir taban düşünmüş ayrıca elektrik izolasyonu için kalınlığı artırarak güvenliği en üst seviyeye yükseltmiş.Yerdeki elektrik kabloları sizi artık eskisi kadar  korkutmayacak.

Ayakkabının özel tabanı sayesinde ayağınızı 5 noktadan dengeli bir şekilde destekler.Uzun süreli kullanımlarda bu ayakkabının rahatlığı sizin en doğru seçimi yaptığınızın kanıtı olacak. 

Bu ürün 40-45 numaralar arası ölçüleri sayesinde ayağınıza tam olarak uyacak

Ürün hakkında daha fazla bilgi ve sipariş için Mekap 243 İskender Çelik Burunlu İş Ayakkabısı 
veya 0282 653 6464 nolu hattımızı arayabilirsiniz